Hello from Scotland, UK - VW Forum :: Volkswagen Forum
New Member Introductions New to the site? Tell us about yourself and your car. Break the ice in here.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-17-2013, 03:33 PM Thread Starter
Points: 8, Level: 1 Points: 8, Level: 1 Points: 8, Level: 1
Activity: 3% Activity: 3% Activity: 3%
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Hello from Scotland, UK

Hey everyone, my name is Dee and I'm from Scotland.

I'm a 24 year old full time Student, currently studying Digital Media, Web Design, Animation, etc.

I've decided to join up on this forum because I've recently purchased a VW Golf E 1.4 (W Reg) and having issues with it.

Nice to meet you all

I've tried to create a thread in the relevant section but seems as though I am limited to where I can post.

Basically, I purchased my VW Golf E 1.4 a couple of weeks ago, I took it for a test drive and things were fine apart from a knocking noise coming from the engine.

On purchasing I knew that I would need a new clutch at some point, amongst some other things.

On the drive home with the car, I noticed that it was losing power every so often, meant having to hit the accelerator a few times to get it back to normal.

Recently I've taken the car into a local garage and had centre exhaust replaced and the brake pads, the clutch would have to wait because I couldnt afford to replace it.

Now that I've got the car back, the losing power problem seems to be worse. Sometimes the car will completely stop. I had the garage look at it, and asked them to remove and clean the lambda sensor because I had a similar issue with my previous car. Upon checking it, they told me that my car doesnt have a lambda sensor, theres no wiring for it and its blank where it's supposed to be? Is this normal?

Any ideas what I can do to fix this issue?

Last edited by weedeex; 01-17-2013 at 03:37 PM.
weedeex is offline  
Sponsored Links

  VW Forum :: Volkswagen Forum > VW Forum News & VW News > New Member Introductions

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the VW Forum :: Volkswagen Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new dude from scotland 6cylinder VWF Community 6 03-05-2007 03:31 AM
Newbie from scotland fanjetta VWF Community 3 11-23-2006 04:14 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome