Fuse Blowing and Turbo Stops Working - VW Forum :: Volkswagen Forum
New Beetle VW New Beetle - This is the discussion forum for the VW New Beetle (VW New Beetle Forum, Volkswagen New Beetle Forum, Volkswagen New Beetle)

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 09-21-2009, 06:49 PM Thread Starter
Member
Points: 4, Level: 1 Points: 4, Level: 1 Points: 4, Level: 1
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Fuse Blowing and Turbo Stops Working

Anyone have any idea what might be blowing this 15amp fuse on my TDI? When it blows the turbo stops working. If I replace the fuse within a mile it blows again. Please point me in the right direction. I don't have a manual and don't know what the fuse goes to. Anyone else had this happen before?

I know this isn't a lot to go on, but I'm hoping someone else has had the same problem and knows what the solution is.

Frank
frankgant is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  VW Forum :: Volkswagen Forum > Volkswagen Models > Other Models > New Beetle

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the VW Forum :: Volkswagen Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rear Parking Lights NOT working, and the fuse isnt the issue! ebiegs327 MK4 8 06-15-2009 03:27 PM
turbo not working? marco93L Passat 1 11-11-2008 08:42 AM
Pump stops at 3/4 tank tomkGLS MK4 5 10-30-2006 07:51 AM
Problem with Turbo Timer Install: I don't have a fuse 6 keith5000 MK4 4 08-07-2006 07:00 AM
Truck stops TMMazar MK4 6 01-24-2005 09:54 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome